Sofőr szervíz, Exkluzív üzleti utazások, Limuzin szervíz, Repülőtéri transzfer Magyarországon Silver Wings.hu Kft. Reptéri és városi transzferek, városnézések és hosszabb vidéki illetve külföldi utak üzletembereknek és túristáknak Magyarországon


In English


 


Cégünkről

Exkluzív flotta idegen nyelven beszélő sofőrökkel...

  • A cég, mint egy családi vállalkozás 1988-ban indult, és köszönhetően csapatunk szakmai elhivatottságának folyamatosan fejlődve sikeresen működik immár hosszú évek óta egyre bővülő ügyfélkörünk megelégedésére.
  • Arra a bőséges tapasztalatra alapozva, amelyet az utazási szektorban szereztünk, elhatároztuk, hogy létrehozzuk a Silver Wings.hu Kft.-t. Cégünk elsődleges célja folyamatosan a legmagasabb színvonalon és minőségben kiszolgálni a személyre szabott utak speciális területén az üzleti és a kikapcsolódni vágyó utazók kívánságait.

Cég történet

  • Hosszú évek óta a piacon
  • 2016 szeptemberében a Silver Wings.hu Kft a 28. évét ünnepli a profi sofőr szolgáltatás területén. Büszkén kijelenthetjük, hogy minden egyes elmúlt évben nem csak idősebbek, hanem tapasztaltabbak is lettünk.
  • A kezdetekkor a Silver Wings.hu Kft taxisszolgáltatással foglalkozott, mint független fővállalkozó. Az idő múlásával hamar felismertük az ügyfélkörünk elvárásait és ennek megfelelően saját sofőröket kezdtünk alkalmazni és megváltoztattuk az üzleti modellünket. Saját felelősségi körünkbe vontuk az adózással, a törvényi szabályozással és javadalmazással kapcsolatos kérdéseket.