Sofőr szervíz, Exkluzív üzleti utazások, Limuzin szervíz, Repülőtéri transzfer Magyarországon Silver Wings.hu Kft. Reptéri és városi transzferek, városnézések és hosszabb vidéki illetve külföldi utak üzletembereknek és túristáknak Magyarországon


In English


 


Az Ön legmegbízhatóbb partnere utazása során, a megérkezéstől a visszaindulásig.

A Silver Wings.hu Kft. szolgáltatása a legjobb választás azoknak az utazóknak, akik utazásaikat a legnagyobb kényelemben és biztonságban szeretnék lebonyolítani. Cégünk az ország egész területén, napi 24 órában, a hét minden napján a rendelkezésükre áll.

A gépkocsi bérlés sofőrrel nagyon népszerű az utazó üzletemberek körében. Elfoglaltságainak megfelelően, rugalmasan határozhatja meg tárgyalásainak helyszínét és időpontját.
Ez a lehetőség rugalmasságot, költséghatékonyságot jelent az utazónak, mialatt kényelmesen megismeri Magyarországot.
A sofőrök segítségükre lehetnek, hogy a tudásuk és kapcsolataik révén a külföldi vendégeik közelebb kerüljenek a magyarországi lehetőségekhez.
A sofőrök nem csak gépkocsivezetők, hanem tapasztalatukra támaszkodva segítik Önt vagy vendégeit ügyeik minél kényelmesebb és hatékonyabb intézésében.
Mint Ön is láthatja, az általunk ajánlott utazási stílus tökéletes vezető beosztású utazók számára.

A fárasztó megérkezés után csak dőljön hátra kényelmesen valamelyik autónk ülésén és mi végigkísérjük ezen a fantasztikus országon. A mi céltudatosan felépített tudásbázisunk lehetővé teszi, hogy azok az úticélok, amelyeket Ön kiválaszt kapcsolódjanak egy kellemes szálláshelyhez és helyiek által is látogatott kitűnő éttermhez, amelyek nem ritkán titokban maradnak más utazók előtt.
Szívesen elvisszük Önt vagy vendégét fél napos vagy egész napos városnézésre, egész napos, illetve kibővített túrákra is.
Szívesen ajánljuk idegenvezetések megszervezését helyi idegenvezetőkkel. Segítséget nyújtunk az igényeinek és kívánalmainak megfelelő szállás lefoglalásában is.
Specialitásunk távoli célpontok felkeresése Magyarország területén. Örömünkre szolgál személyre szabott útiterveket készíteni, ajánlani és megszervezni szállásukat kitűnő minőségű vidéki szállodákba.